Donderdag 4 februari 2021 online talkshow

De gemeente Bernheze organiseert voor alle ondernemers van Bernheze een informatief online praatprogramma over ondernemen in coronatijd. Samen met ondernemers uit de gemeente kijken we naar de mogelijkheden in deze moeilijke tijd. De talkshow is van 19.00 tot 20.00 uur.

In het praatprogramma bespreken wij de volgende onderwerpen:

  • Het corona steun- en hulppakket en verschillende financiële regelingen. Aan tafel zitten Wethouder Rien Wijdeven en Chris-Stan van Daal (Van Soest en Partners)
  • Financiële veerkracht van ondernemers met tips over hoe om te gaan met schulden met gasten en wat je moet doen als de regelingen stoppen. Tafelgasten zijn Marijke Blanken (SchuldHulpMaatje) en Corné Roovers (Rabobank)
  • Ondernemersveerkracht, omgaan met persoonlijke tegenslag en het roer omgooien. Aan tafel zitten Jasper van Wordragen (Ondernemerslift+, Starters Succes en ZZP Boost) en Annelies Aarts van (Medi Spa Annelies)

Wil je de talkshow live volgen, meld je dan snel aan door een mail te sturen naar bedrijven@bernheze.org. Je krijgt van tevoren een link toegestuurd van de online omgeving waar je de talkshow kunt volgen.