Beste ondernemer,

Met trots presenteren wij u de eerste editie van Ondernemersnieuws met nuttige informatie, nieuws en handige tips voor en door ondernemers. Vooral bedoeld om u op de hoogte te brengen van zaken waarmee de gemeente u wellicht kan helpen om succesvol te ondernemen. In deze eerste nieuwsbrief vertellen we u bijvoorbeeld graag meer over ons inkoopbeleid, het Keurmerk Veilig Ondernemen en tipt een lokale expert u over mogelijk interessante subsidies. Zo creƫren we samen kansen en werken we met elkaar aan een economisch vitaal Bernheze. Tenslotte stellen we graag Willem van den Brand aan u voor. Als bedrijfscontactfunctionaris binnen de gemeente is hij uw eerste aanspreekpunt. Willem is te bereiken via w.vanden.brand@bernheze.org of 06-18308715.

Rien Wijdeven
wethouder

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws voor ondernemers in de gemeente Bernheze? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.
Heeft u nog informatie of vragen? Mail dan naar bedrijfscontactfunctionaris binnen de gemeente, uw eerste aanspreekpunt. Willem is te bereiken via w.vanden.brand@bernheze.org of 06-18308715.