Liggen ook jouw producten in het voorjaar van 2021 op het schap in het centrum van Oss?

Centrum Management Oss (CMO), Deelgenoten Oss en de Maasmeanders werken al een tijdje samen aan een plan om in het centrum van Oss een bijzonder plan voor een Streekwinkel. Het concept van deze streekwinkel is eenvoudig, uniek en veelzijdig:

  • In de streekwinkel kunnen bezoekers op unieke wijze kennismaken met de eigen streek. Hier vindt men producten die binnen een straal van 25 kilometer van deze winkel geproduceerd of verwerkt worden. Dat zijn naast eetbare producten ook producten van bijvoorbeeld ambacht- en kunstlieden. Alle bedrijven die hier hun producten aanbieden presenteren zichzelf. 
  • De VVV aan de Spoorlaan in Oss sluit eind december van dit jaar haar deuren. De gemeente Oss is van mening dat een toeristisch informatiepunt niet mag ontbreken in het Osse centrum. Er is nu besloten dat dit informatiepunt in de streekwinkel komt. Hierdoor kunnen bezoekers aan de streekwinkel ook kennismaken met de vele verborgen natuurpareltjes, cultuurhistorische plekjes, de leuke exposities in musea en ateliers. Kortom: ze maken op een hele bijzondere wijze kennis met de streek waar ze wonen of die ze bezoeken en beter willen leren kennen.

U kunt als ondernemer uw producten hier te koop aanbieden aan tienduizenden potentiële klanten die wekelijks het centrum van Oss bezoeken.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden!
Op maandag 7 december 2020 hebben wij daarom het beoogde pand de hele dag exclusief voor u geopend. Aan de Kruisstraat 18 bieden wij u de mogelijkheid  een eerste indruk te krijgen en met ons mee te denken. De initiatiefnemers zijn de hele dag aanwezig om tekst en uitleg te geven over dit unieke concept. Tussen 10.00 en 20.00 uur kunt u binnenlopen om een eerste indruk te krijgen. Om 11.00 uur, om 15.00 uur en om 19.00 uur wordt een gedetailleerdere presentatie gegeven.

Wij willen u de unieke kans geven om als één van de eerste ondernemers aan te haken en willen daarom met een beperkt gezelschap ondernemers graag in overleg om te horen op welke wijze het concept ook voor u als ondernemers kansrijk is. Uw aanwezigheid en met hoeveel personen kunt u aangeven via e-mail: wim.hoezen@maasmeanders.nl

Mocht u wel interesse hebben, maar op 7 december 2020 niet in de gelegenheid zijn om te komen? Dan kunt u dat ook melden via de e-mail. Wij nemen dan contact met u op.
Tip!
Wij hebben ons o.a. laten inspireren door een vergelijkbaar initiatief ’t Bint een streekwinkel van en in het Land van Oirschot zie : https://visitoirschot.nl/vermelding/t-bint/  en https://www.landvanoirschot.nl/